Communiceren met kleine koters

Invulboekjes, kaartensets, pictogrammen, informatieposters, verhalen.....

Ik heb de naam ‘ Studio Koters’ niet voor niets gekozen. Ik heb veel ervaring met jonge kinderen, als pedagogisch medewerker in de kinderopvang maar ook als moeder. Communiceren met jonge kinderen vind ik ten eerste ontzettend leuk! Daarnaast vind ik het erg interessant om te ontdekken wat elk kind nodig heeft in zijn eigen ontwikkelingsfase. Hoe kinderen reageren op verhaaltjes, wat ze oppikken van wat je ze uitlegt. Deze kennis zet ik nu in om goede ontwerpen te maken voor deze groep kinderen. En daar komen altijd illustraties bij kijken. Want illustraties geven kleur en maakt het onderwerp boeiend voor een kind!

Bekijk hier mijn portfolio

Een opdracht plaatsen

Als je een ontwerp door mij wilt laten maken voor jouw bedrijf of instelling dan plannen we een moment om te overleggen wat je nodig hebt en zetten we op papier wat vervolgens de specificaties zijn. 

Prijzen

Voor duidelijk omlijnde opdrachten zoals de opdrachtomschrijvingen op de website kan ik een goede indicatie geven van de prijs. Bij een uitbreiding van de opdrachtomschrijving of andere projecten gaan we in overleg bekijken wat nodig is en wat ik voor het beschikbare budget kan leveren.

Je krijgt de ontwerpen in een bruikbaar bestandsformaat. Dit kan een PNG zijn voor een website maar ook een vectorbestand. Dit overleggen we van te voren. En zoals dat gebruikelijk is bij illustraties spreken we in een licentie af waar het ontwerp voor gebruikt mag worden. Daar kunnen kosten bij komen kijken als het ontwerp voor veel verschillende doeleinden wordt ingezet. 

Drukken

Als je ervoor hebt gekozen om het ontwerp via mij te laten drukken, overleggen we welke drukker het beste past en wat de kosten zijn. Ik lever de bestanden aan en overleg zonodig met de drukker. Ik reken hiervoor geen extra kosten tenzij dit erg veel werk met zich meebrengt, maar dit wordt altijd van te voren gemeld. De drukkosten worden apart berekend en komen bovenop de kosten van het ontwerp zelf. 

Belangrijk om te weten wat betreft de kosten 

De prijzen op de website zijn gebaseerd op de bijbehorende omschrijving. 

Mocht je de standaard opdrachtomschrijving zoals vermeldt iets aangepast willen hebben met bijvoorbeeld een extra illustratie dan reken ik hier in overleg een meerprijs voor. Ik gaf al aan dat ik bij een groter project eerst overleg en dan een prijsopgave kan doen. Vraag gerust meer informatie.

Ik hanteer 2 revisierondes als standaard. Ik vind het belangrijk dat jij, de klant, tevreden bent. Twee revisierondes geven mij meer mogelijkheden om echt aan te sluiten bij je ideeën. 

Natuurlijk kan ik niet blijven doorgaan met aanpassen en daarom reken ik een bedrag extra wanneer er volgens jou meer revisierondes nodig zijn. 

Ook grote aanpassingen na de 2 revisierondes en na het goedkeuren van de opdrachtomschrijving worden doorberekend in de prijs. Daarom is het ook zo belangrijk om van te voren goed te overleggen en besteed ik hier graag tijd aan. Zo kunnen we beiden tevreden zijn over het resultaat.

Op alle opdrachten die ik aanneem zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Wil je meer informatie?

Dat kan via het contactformulier of door te mailen naar welkom@studiokoters.com

Ik hoor graag van je!