Juul, hoe het begon..

Om dit verhaal over Juul te starten moet ik eigenlijk eerst vertellen hoe ik Ula heb leren kennen. In een ander blog vertelde ik al dat mijn illustratiewerk even stil lag in een bepaalde periode en toen ik besloot er weer werk van te maken startte ik een zakelijke pagina op Facebook. Daar plaatste ik mijn werk. Dat gaf mij de gelegenheid om mijn werk te delen en te wennen aan het publiceren van mijn werk. Ik was namelijk nog behoorlijk onzeker. Eén van mijn volgers was Ula. 

Ze vond mijn werk mooi! Zij wilde zelf graag eens een kinderboek schrijven. Ze zocht contact met mij om te vragen of ik het wilde illustreren. Ik vond het leuk dat Ula me vroeg. Ik werd enthousiast! Het klonk als een leuk project! Vooral omdat Ula mij liet meedenken over het verhaal. We spraken af om te overleggen over het boek. We hadden grootse plannen over een bepaald genre. Een serie aan boeken. 

Toen er weer een wedstrijd op de planning stond bij een grote uitgeverij besloot ik Ula te vragen of we samen mee zouden doen. Zij kon dan het verhaal schrijven en ik zou de illustraties maken. Dat leek Ula een goed idee. En zo ging Ula voor het eerst serieus aan de slag met een verhaal. Een verhaal over een meisje. Het meisje Juul! 

Wil je weten hoe dit project verder gaat? Volg ons dan hier of op Instagram om meer te lezen en te zien van Juul! 

Liefs,

Picture of Ula

Ula

Moeder van twee zeer verschillende eigengereide maar ook fantastische tieners. Ula vertelt op deze plek over de bijzonderheden van de ontwikkeling van het kinderbrein en haar belevenissen als moeder toen de kinderen nog klein waren en nu.

Deel:

Facebook
LinkedIn

Lees meer..

illustratie-cartoon-grappig-moeder-zit-vast-speelparadijs
Blog
Heleen

Klim en klauter avontuur

Buiten regent het en mijn peuter to be, is duidelijk toe aan een spring-ren-fysiek momentje. Hmmm, wat te doen? Hoogzwanger van een broertje, die nu duidelijk ook zijn sport-kwartiertje nodig heeft. Dus besluit ik mijzelf uit de luie modus te halen en hup we gaan naar een klim-klauter-kinder speelparadijs. Win-win, mijn

Read More »
Blog
Heleen

Dagritme plannen met pictogrammen

Kinderen vinden overzicht en duidelijkheid over het algemeen erg prettig. Ik, als chaotische moeder, had daar nog wel eens moeite mee op vrije dagen. Heerlijk om dan even de dingen te doen zoals het uitkomt. Maar de kinderen wilden toch wel graag weten wanneer we nou naar opa en oma

Read More »
Blog
Heleen

Een nieuwe naam voor mijn bedrijf

Het borrelde al een tijdje bij mij. Ik wilde namelijk iets anders met mijn bedrijf. Illustreren wilde ik nog wel, maar ik wilde meer. Zo zat ik er al een tijdje aan te denken om ontwerpen te maken waar je iets van kunt leren. Daarnaast wilde ik graag ontwerpen voor

Read More »