Juul, hoe het begon..

Om dit verhaal over Juul te starten moet ik eigenlijk eerst vertellen hoe ik Ula heb leren kennen. In een ander blog vertelde ik al dat mijn illustratiewerk even stil lag in een bepaalde periode en toen ik besloot er weer werk van te maken startte ik een zakelijke pagina op Facebook. Daar plaatste ik mijn werk. Dat gaf mij de gelegenheid om mijn werk te delen en te wennen aan het publiceren van mijn werk. Ik was namelijk nog behoorlijk onzeker. Eén van mijn volgers was Ula. 

Ze vond mijn werk mooi! Zij wilde zelf graag eens een kinderboek schrijven. Ze zocht contact met mij om te vragen of ik het wilde illustreren. Ik vond het leuk dat Ula me vroeg. Ik werd enthousiast! Het klonk als een leuk project! Vooral omdat Ula mij liet meedenken over het verhaal. We spraken af om te overleggen over het boek. We hadden grootse plannen over een bepaald genre. Een serie aan boeken. 

Toen er weer een wedstrijd op de planning stond bij een grote uitgeverij besloot ik Ula te vragen of we samen mee zouden doen. Zij kon dan het verhaal schrijven en ik zou de illustraties maken. Dat leek Ula een goed idee. En zo ging Ula voor het eerst serieus aan de slag met een verhaal. Een verhaal over een meisje. Het meisje Juul! 

Wil je weten hoe dit project verder gaat? Volg ons dan hier of op Instagram om meer te lezen en te zien van Juul! 

Liefs,

Heleen

Heleen

Moeder van twee pubers en een zoontje van 1,5, voorheen pedagogisch medewerker en gastouder, na wat omzwervingen als illustrator en dessinontwerper ben ik nu communicatief ontwerper voor jonge kinderen en de eigenaar van
Studio Koters

Deel:

Facebook
LinkedIn

Lees meer..

Blog
Heleen

Dagritme plannen met pictogrammen

Kinderen vinden overzicht en duidelijkheid over het algemeen erg prettig. Ik, als chaotische moeder, had daar nog wel eens moeite mee op vrije dagen. Heerlijk om dan even de dingen te doen zoals het uitkomt. Maar de kinderen wilden toch wel graag weten wanneer we nou naar opa en oma

Read More »
Blog
Heleen

Een nieuwe naam voor mijn bedrijf

Het borrelde al een tijdje bij mij. Ik wilde namelijk iets anders met mijn bedrijf. Illustreren wilde ik nog wel, maar ik wilde meer. Zo zat ik er al een tijdje aan te denken om ontwerpen te maken waar je iets van kunt leren. Daarnaast wilde ik graag ontwerpen voor

Read More »
Blog
Heleen

Een online uitgeverij

Onderstaand blog had ik een tijdje geleden al geschreven. In de tussentijd is er het een en ander veranderd. Ik heb een nieuwe naam voor mijn bedrijf en met behulp van mijn bussinescoach heb ik een ondernemingsplan geschreven voor het nieuwe concept van mijn bedrijf. Daar ga ik in een

Read More »