Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?
Je mag je atikel(en) met 5 dagen verwachten soms kan het ietsje langer duren. Momenteel heeft Post.nl het erg druk. Als een product niet op voorraad is wordt je daarvan op de hoogte gesteld.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen 4,25 binnen Nederland. Voor België 8,50

Kunnen de producten ook afgehaald worden?
Ja, dat kan. Maar is niet altijd voordeliger omdat ik de meeste producten rechtstreeks kan laten verzenden van de drukkerij naar de klant. Neem hiervoor even contact met mij op. Ik raad je aan een mailtje te sturen of het contactformulier in te vullen. Vermeld daarin welk product je graag zou willen ontvangen met de specificaties zoals de afmetingen en het aantal. Dan kan ik aangeven wat voordeliger is en maken we een afspraak wanneer het opgehaald kan worden.

Wat moet ik doen als het product beschadigingen heeft of als er een verkeerd product geleverd is?
Neem dan zo snel mogelijk maar ten minste binnen twee weken contact met mij op via mijn mailadres of via het contactformulier zodat ik het zo snel en zo goed mogelijk kan afhandelen. Graag even een foto mee sturen van het product met de beschadiging duidelijk in beeld. Deze informatie is handig voor mij om beschadigingen bij volgende zendingen te kunnen voorkomen. Wanneer de verpakking beschadigd is ook graag even een foto mee sturen van de beschadiging van de verpakking. Ik zal dit zo snel als mogelijk voor je oplossen. Bij een beschadigd product krijg je uiteraard je geld terug en kun je het beschadigde product kosteloos retourneren. Bij een verkeerd geleverd product wordt deze kosteloos omgeruild. Kijk ook even bij de algemene voorwaarden voor informatie over dit onderwerp.

Wat moet ik doen als mijn product nog niet geleverd is?
Neem na het verstrijken van de levertijd zo snel mogelijk maar ten minste binnen 30 dagen contact op met mij. Dan kan ik dit sneller en makkelijker voor je oplossen.

Kan ik als bedrijf ook met jou samenwerken?
Ja natuurlijk! Ik werk graag samen met andere ondernemers. Neem hiervoor contact met mij op via de mail of het contactformulier. Dan bekijken we wat we voor elkaar kunnen beteken. 

Kan ik contact met je opnemen voor vragen over de producten?
Jazeker! Ik zal proberen je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Staat je vraag er niet bij?
Neem dan ook contact met mij op via het contactformulier. Dan zal ik proberen je vraag z.s.m. te beantwoorden.

Mail naar: welkom@studiokoters.com

Kijk ook altijd even bij de Algemene Voorwaarden wanneer je een probleem hebt. Daar staat aanvullende informatie.