Kaartenset vertelkaarten

Haal de verhalenverteller in je naar boven

Verhalen…we horen en lezen ze dagelijks. op de televisie, van de buurvrouw, op school, in een strip of een boek. Maar zelf verhalen verzinnen..gekke of bijzondere verhalen. Dat is nog wel veel leuker! 

Kinderen bedenken iedere dag verhalen. Ze hebben een enorme fantasie. Voor hen zijn heel veel dingen, die wij volwassenen heel normaal vinden nog nieuw en interessant! Fantasie en creativiteit zijn heel belangrijk. Ze kunnen je helpen problemen op te lossen en..het geeft veel plezier! 

Haal die creativiteit die je als kind volop had weer een beetje terug en stimuleer die van kinderen. Met de vertelkaarten kun je jezelf onderdompelen in een fantasiewereld vol verhalen die jullie samen bedenken.

Er zijn geen regels, alleen mogelijke speelopties. Spreek met elkaar af welke optie je gebruikt of bedenk zelf opties of regels als je dat wilt. Wees creatief en laat je fantasie de vrije loop.

 

Ula en ik hebben inmiddels al verschillende verhalen bedacht over een ongebruikte emmer die daar heel verdrietig over was en een tas die van binnen heel bijzonder bleek te zijn. 

De kaartenset wordt gedrukt op ….papier en heeft de volgende afmetingen: .. x ..

 

Je krijgt de set in een ….. voor ….euro

Wij zijn heel benieuwd welke verhalen jullie hebben bedacht en met welke speelopties jullie graag spelen.

Laat het ons vooral weten!